Om oss

Vi är Veravi AB, ett litet och personligt företag som erbjuder trädfällning i Danderyd och andra träd och trädgårdstjänster. Vi strävar efter att finnas här som ett säkert och tryggt alternativ för dig som är i behov av professionell hjälp för dina träd.

Våra arborister har lång erfarenhet och en stor passion för träd. För oss finns det ingenting som går upp mot vårt arbete, vi strävar efter att förbättra vår natur och omgivning för oss alla. Vi bryr oss om våra kunder och för varje uppdrag har vi som mål att du som kund ska bli så nöjd med resultatet som möjligt. 

Vi har självklart alla nödvändiga behörigheter och försäkringar som krävs för tjänsterna vi erbjuder. På så sätt kan du som kund känna dig trygg när du väljer oss. Hos oss är alla kunder och projekt varmt välkomna, stora som mindre uppdrag. Vi jobbar främst i Danderyd, men erbjuder även vår trädservice i resten av Stockholm.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt prisförslag eller hembesök, vi ser fram emot att höra från dig redan idag.